Belmore Residences

 The primary and centrally located courtyard is wrapped by all units and serves as a central courtyard which provides access to all units. 

While the first floor focuses inwards due to its proximity to the street, the second floor utilizes an inverse strategy by turning outwards and recessing its street facing wall creates a terrace. Elevated above the street, carefully placed apertures are oriented in response to micro and macro site conditions allowing cross ventilation through the central courtyard and offering more privacy to the upper level. 

Screen Shot 2020-08-18 at 12.47.00 am.pn
 
Screen Shot 2021-01-29 at 12.21.33 am.pn
 
Screen Shot 2021-01-18 at 4.20.41 pm.png
1 floor axo.png
Screen Shot 2021-01-18 at 4.32.25 pm.png
Screen Shot 2021-01-18 at 4.14.17 pm.png
Screen Shot 2021-01-18 at 4.14.06 pm.png
Screen Shot 2021-01-18 at 4.13.46 pm.png
Screen Shot 2021-01-18 at 4.13.28 pm.png
Screen Shot 2021-01-18 at 4.13.05 pm.png
Branding Materials